Jagtvej 69

Jagtvej 69...

Kampen for et nyt hus

Lidt om de fire krav der stod centralt i kampen for et nyt hus efter rydningen af Ungdomshuset.

Dortheavej 61

Information om det nye hus, beliggenheden og den aftale vi har lavet med Fonden Jagtvej 69.

Dortheavej 61

Huset og beliggenhed

Ejendommen ligger mellem Dortheavej og Rentemestervej i Nordvest ca. 2,8 km fra Jagtvej 69.

De bygninger, som nu fungerer som vores nye Ungdomshus er et anneks på 600 m2 samt halvdelene af det hovedhus der før var en del af kulturhuset. Det samlede areal er ca. 2.000 m2, hvilket svarer til Ungdomshuset på Jagtvejs areal. 

gif_Dortheavej61_1

I annexets stueplan har vi etableret spillestedet og baren "Dödsmaskinen" som kan rumme godt 200 personer. 1. Sal rummer husets bogcafé, køkkenet og et fælles rum for de to hvor man kan afholde oplæg, biograf og mindre arrangementer med mad.

2. Sal er et stort lækkert og lyst rum som bliver brugt til træning, yoga og andre former for sport og dans samt større møder. 

I hovedhusets stueplan kommer den store koncertsal til at være. Den er vi stadig i gang med at bygge på og lydisolere. 1. Sal er også en del af koncertsalen med en balkon med udsyn over selve salen.
Den samlede koncertsal kommer til at kunne huse 750 mennesker når den er færdig

På 2. sal kommer et væld af kreative værksteder (serigrafi værksted, sy-, tegne/male- og fotografi mørkekammer), kontorer og mødelokaler.

På 3. Sal er husets øvelokale forening + lydteknikere i gang med at bygge. Hele etagen kommer fremover til at have 4 øvelokaler samt et indspilnings studie.

dodsmaskinen-bygge

Fotoet er fra da der stadig blev bygget i Dödsmaskinen...

Fondsløsning

Vi er gået ind på en fondsløsning, hvor Fonden Jagtvej 69 lejer lokalerne af kommunen men får pengene tilbage igen, som et driftstilskud. Sådan skal det åbenbart være for at fungere i kommunebureaukratiet. 

Fonden fungerer som formelt og juridisk bindeled og stødpude mellem ungdomshus og kommune. Forholdet mellem fond og kommune er afklaret igennem en lang række aftaler. Forholdet mellem fond og brugere er afklaret i én samarbejdsaftale.