torsdag 18.01 - 2018

Bar aften m. Launch af Byens Radio

kl. 20:00 - Entré gratis

Byens Radio har opstart af radioen d 18/1-2018 og derfor inviterer vi til "launch-fest".

 

Piratstart!

Er du træt af det samme racist-mirkrofonholderi, kommercielle og pengegriske pis som du bliver fodret med, hver gang du tænder for din radio, så frygt ikke! For nu er Byens Radio fandeme tilbage! Efter en længere pause, kunne Byens Radio simpelthen ikke længere holde sin kæft!
Det bliver ligeså gade, og ligeså pirat som altid, men nu med nye redaktioner, i et nybygget studie et hemmeligt sted i København!
Undergrunden og oprøret vil altid være i front, og vil sprede sig udover byens gader, når Byens Radios piradiomus overtager æteren!

 

Derfor, duk op d. 18 januar, hvor vi fejrer at revolutionen igen ryster det etableret på Byens Radios sendeflade! Det går ned i Ungeren, efter en god omgang lækker folkekøkken, hvorefter baren vil være åben! I løbet af aftenen vil der blive livestreamet direkte fra Byens Radios nye hemmelige studie, den første session i årevis! Det bliver en aften du ikke vil gå glip af!

 

Klar, Pirat, Start! Velkommen til fremtiden !

 

 

Baren åbner kl. 20.00 og så bliver vores live-show streamet i Dödsmaskinen

 

byens radio.jpg

 

Kort om Byens Radio:
Byens Radio har været en ide siden 2012, hvor vi for første gang kom i æteren. Der har været nogle pauser, men vi har altid vendt tilbage, når energiet har været der.
Vi er en radio, der giver det udenomsparlamentariske miljø, skæve kunstnere og undergrunds musikkerne en platform, at komme ud med deres politik, kunst og musik.
Vi er en frivillig organisering og har ingen kommunalstøtte, eller på anden måde statslige funding. Det gør at vi, på mange måder, ikke er bundet til en bestemt omgangstone eller politik. Derfor er vi osse et medie, der skaber røre og provokerer.
Vi har dog vores principper som er : ingen - sexisme, racisme, homofobi, heterosexisme eller promovering med økonomisk gevinst.


facebook