lørdag 12.05 - 2018

BALATABOOM vol. 2

SOLEUS
NEXØ
YUKKA Shahin
KONG KURS
ANNÆLIX
SERBERN
PECKERHEAD

kl. 20:00

12-5.jpg

Ung Aktion gentager succesen og holder Balata Boom vol. 2 i Ungdomshuset! Kom til en aften med superfed livemusik og DJ's, hyggelig stemning og støt en god sag. Som altid til Ung Aktion events, går alt fortjeneste ubeskåret til vores projekt med unge Palæstinensere i flygtningelejren Balata.

 

Der vil være en bred vifte af forskellige musikgenre, så der er helt sikkert noget for enhver smag. Før festen går ned, kan du komme og få velkomst-mad og -drinks mens du kan høre mere om vores projekt og personlige historier fra Palæstina i form af taler, videoer og billeder.

 

Kl. 21.00 går første kunstner på og vi fester i solidaritet med Palæstinenserne hele natten!

 

LINE-UP:

 

SOLEUS

NEXØ

YUKKA Shahin

KONG KURS

ANNÆLIX

SERBERN

PECKERHEAD

- OG ENDNU FLERE


facebook

 

 

HVAD BESKÆFTIGER VI OS MED?

Vi er 26 unge mennesker på værkstedet der har masser af erfaring med at udvikle og afholde større events og mod på at arbejde hårdt. Til daglig arbejder vi med eventplanlægning og har bl.a. holdt events i Mellemrummet, samarbejdet med Mellemfolkeligt Samvirke til "Musik mod besættelsen" på Blågårds Plads og Ung Aktions årlige festival i Folkets Park. Derudover holder vi en støttefest på KB18 til februar og planlægger flere arrangementer i fremtiden.

 

UNG AKTION OG UNGDOMSHUSET?

I forbindelse med vores kampagne planlægger vi at afholde et musikevent hvor vi vil booke forskellige bands og DJ's. Ud over det vil vi gerne lave nogen forskellige aktiviteter, såsom oplæg/taler, screening af vores færdige medieproduktioner og evt. have vores egen bod hvor vi sælger, t-shirts, muleposer og drinks vi selv har lavet. Vi er en gruppe unge der selv bruger Ungdomshuset og vores målgruppe kommer i Ungdomshuset så derfor synes vi det kunne være oplagt at lave dette event i samarbejde med jer. Vi forestiller os eventet afholdes sidst i april. Vi har forskellige specifikke datoer sidst i april, men vil høre om det overhovedet kan lade sig gøre først.