lørdag 19.08 - 2023

MOSHPIT MAYHEM

DEMOLIZER (kbh)
STEEL INFERNO (kbh)
SOCIAL DECLINE (kbh)
BOUND HANDS (dk)

kl. 20:00 - Entré 60,-
DEMOLIZER (KBH)
Nådesløs, hård og ufiltreret old-school thrash metal, der med garanti vil få dig til at samle dine tænder op, med brækkede fingre, efter en tur i pitten! Med en stor, rødglødende langemand peget imod lovens lange arm, stræber de efter at levere det hårdeste, hurtigste og ondeste thrash metal, du overhovedet kunne drømme om i stil med Slayer, Exodus og Municipal Waste. Demolizer udgiver deres andet fuldlængde album "Post Necrotic Human" 7. juli 2023.

Fræsende speed metal. I det sidste årti har bandet etableret sin position som en de lokale frontløbere for en ny bølge af klassisk metal. Steel Inferno udgav i oktober 2022 det anmelderroste tredje album 'Evil Reign', der på overbevisende manér har slået fast som et af Danmarks skarpeste metal bands. Forvent en opvisning i højoktant SPEED METAL med et forrygende og energisk liveshow

En hårdtslående crossover cocktail af Hardcore og Thrash metal med sure indignerede tekster om hverdagens problemer og verdens langsomme, men sikre forfald. Social Decline udgav deres andet album "Beyond the Gates" i februar 2022.

Brutal old school Death Metal fra Aarhus


Facebook event